Verzekering verkoop

 

Wist u dat u uw nieuwe auto ook via Gent Motors kunt verzekeren?

Gent Motors gaat voor U op zoek welke maatschappij die voor U de meest geschikte partner is en daardoor krijgt u een pak voordelige extra's en bent u zeker van een vlotte schaderegeling.

 

Financiering

Autofinanciering en autoverzekering

Mocht er een financiering nodig zijn, dan weten wij de kanalen om dit voor uw nieuwe, of gebruikte auto zo goedkoop mogelijk te kunnen regelen. Ruim 70% van alle autobezitters heeft op de een of andere wijze een financiering. Wij vinden het daarom normaal om u hierinde helpende hand te bieden.

 

En vergis u niet, wij kunnen dit maar al te vaak voordeliger aanbieden dan een bank. Vraag dus naar de mogelijkheden! Wij geven u graag meer informatie over de verschillende financieringsformules en we zullen u helpen bij het kiezen van de formule die het best bij u past.
 

Fleet

Ghent Motor Company is gespecialiseerd in de Fleetdiensten

Wij als dealer bieden merken aan zoals: Fiat, Lancia, Alfa Romeo, Fiat Professional (Commercial Vehicles), Abarth en Jeep. Onze sterkte schuilt in de diversiteit van onze modellen en de persoonlijkheid van elk van onze merken. Zo kunnen wij aan uw hoogste verwachtingen voldoen, ongeacht uw criteria in verband met productkwaliteit, design of service.

 

Onze groep is sterk aanwezig op de fleetmarkt dankzij het ruime aanbod van producten waarbij we streven naar optimale TCO-parameters.
 

Wij werken samen met partners waardoor wij een volledig aanbod OP MAAT kunnen bieden :

 

  • - Aankoop van de wagen
  • - Onderhoudscontracten
  • - Leasecontracten
  • - Marketing ondersteuning, bestickering
  • - Logistiek en beheer van poolwagens
  •  
Mobiliteit & wagenverhuur

De oplossing voor uw mobiliteit

Reken op onze mobiliteitsoplossingen, telkens u uw wagen langs brengt voor onderhoud:Wagenverhuur, gratis fiets, breng- en haalservice.

Wenst u tijdelijk gebruik te maken van verhuur wagen?

 

Huur bij ons het model van uw keuze.